Ceea ce cauți?

Despre noi

Pensiunea Heaven este posibil cea mai ecologica ,nepoluanta pensiune din romania utilizând pentru caldura,apa calda,electricitate doar resurse naturale cum ar fi: solul si soarele Caldura prin pardoseala este oferita de o pompa de caldura apa-apa. Apa calda este oferită de panouri solare.

Curentul este oferit de panouri foto-voltaice . Permanent in camere este aer proaspăt cu ajutorul ventilatoarelor cu recuperare de caldura. Este prima și singura pensiune din județul HUNEDOARA cu Statie de încărcare pentru mașini electrice care folosește curentul produs de panouri foto-voltaice .

Pensiunea Heaven nu este doar prietenoasa cu mediul ci este și Smart digitalizată. Intrarea se face pe baza unui cod de acces iar fiecare camera este dotata cu Yale Smart cu cod de acces,amprenta sau deschidere cu telefonul fără a fi nevoie de recepționer. Toate camerele sunt premium si moderne.

Pensiunea Heaven a fost creată cu materiale de cea mai buna calitate si este destinata persoanelor care doresc o alt fel de unitate de cazare.

Toate camerele sunt dotate cu televizoare Smart și Netflix,frigidere,aer Conditionat.

Pensiunea este situată la poalele cetății Deva la 800 m de telecabina si este dotata cu 13 camere premium dintre care 12 cu balcon 6 cu cada in camera 2 camere cu jacuzzi Sala de mese